Top latest Five در بیماری آبله مرغان چه بخوریم Urban news
Top latest Five در بیماری آبله مرغان چه بخوریم Urban news
Blog Article
نوزادان تازه به دنیا آمده که مادران آنها واکسینه نشده یا هرگز به آبله مرغان مبتلا نگشتهاند.
افرادی که شیمی درمانی میکنند و یا داروهای استروئیدی را در دوز بالا مصرف میکنند.
از زمانیکه واکسن آبله مرغان در دسترس قرار گرفت، بررسی ها همواره سالم و موثر بوده اند. عوارض جانبی عموما ً ملایم بوده و شامل قرمزی, درد، تورم کم و نادری بوده.
در آراف فرکشنال، انرژی رادیوفرکانسی به میکرونیدلینگ اضافه می شود. بدین معنا که گرمایی که از انرژی رادیوفرکانسی حاصل می شود، از طریق سوزن های بسیار ریز میکرونیدلینگ به لایه درم پوست وارد می شود و منجر به کلاژن سازی و تولید الاستین در سطح پوست می شود.
آبله مرغان در بزرگسالی زونا نام دارد. آبله مرغان یکی از بیماریهایی است که هر فرد در طول زندگی خود تنها یکبار به آن مبتلا میشود. مبتلا شدن به آبله مرغان در بزرگسالی برای افراد باردار و افرادی که به نقص سیستم ایمنی دچار هستند، بسیار خطرناک است.
راه های انتقال آبله مرغان چیست و چگونه از آن پیشگیری کنیم؟
ماههای آخر دومین بارداریاش را میگذراند و هرهفته برای گرفتن مشاوره و بر طرف کردن نگرانیهایش پیش ماما میرود و درباره یکی از نگرانیهایش به ماما میگوید: «بچه بزرگ من آبله مرغان گرفته و میترسم من هم مبتلا شوم! آیا ابتلا به آبله مرغان در بارداری خطرناک است؟» ماما پاسخ میدهد: «آبله مرغان یکی از بیماریهای فصل زمستان و بهار است که میتواند عوارض شدید و جبرانناپذیری برای مادر درمان سریع آبله مرغان نی نی سایت باردار و جنین داشته باشد و منجر به آبله مرغان جنینی شود.» اینها بخشی از نگرانی های این روزهای مادران باردار است.
آبله مرغان عموما نیازی به درمان پزشکی ندارد. در این شرایط به پزشک مراجعه کنید:
هر روز مجبوریم کارهای زیادی را انجام دهیم اما نمیدانیم چه پیش نیازها، ملزومات، مدارک، مراحل و نکاتی دارد.
بگذارید به طور طبیعی خشک شود. این کار را دو بار در روز تکرار کنید.
همانطور که گفته شد به طور کلی دو نوع جای جوش میتواند پس از آبله مرغان ایجاد شود:
اگر قصد دارید برای باردار شدن برنامه ریزی کنید، با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که قبل از باردار شدن واکسن بزنید.
مطالب موجود در سایت ، صرفا جهت افزایش اطلاعات عمومی است . هرگونه سئوال درباره بیماری ، تشخیص بیماری و تجویز دارو در حیطه وظایف پزشک بوده و لازم است جهت معاینه ، تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کرده و از خود درمانی بپرهیزید .
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.